Radio Mousique voortaan op maandag

radio mousiqueAfgelopen maandag moesten we afscheid nemen van Senzor op de DFM internetradio. Na meer dan vijftien jaar iedere week zijn radioshow met veel inzet gedaan te hebben, zijn luisteraars steeds weer verrassend met bijzondere nieuwe muziek, is er een einde gekomen aan een tijdperk. Ik heb van die lange periode slecht het staartje mee mogen maken, maar Jan Willem is absoluut iemand die mij inspireert als het om kwalitatief goede maar helaas meestal relatief onbekende muziek. Dat zal hij ook blijven doen middels zijn recensie op Subjectivisten en Caleidoscoop.

In overleg met de beheerders van DFM is besloten dat de vrijgekomen zendruimte op maandag o.a. door Radio Mousique wordt ingevuld. Het is een eer om vanaf nu op het tijdstip van Senzor te mogen gaan uitzenden, al heb ik geenszins de pretentie dat ik het gapend gat dat hij nalaat daadwerkelijk zal kunnen opvullen. Toch hebben we wel wat overlap qua muzieksmaak, dus helemaal vreemd is het ook weer niet.

Radio Mousique zendt dus vanaf 8 april op de maandagavond uit, van 21u tot 22u (Central European Time).

4 gedachtes over “Radio Mousique voortaan op maandag

  1. Nou, dat is zeker een eer… We zullen JW missen daar.
    De lat ligt dus hoog, Peter 😉

    • nee hoor; nogmaals: ik vervang niemand. wel is 21u op maandagavond een tijd die mij beter uitkomt en aangezien er een gat is ontstaan…

  2. succes peet, gelukkig kun je wel enige ondersteuning van de prof krijgen middels digitale weg en som zelf in levende lijve. (toch JW !?) 🙂 Maar bovenal blijft het gewoon radio mousique 🙂

  3. Peter heeft geen ondersteuning nodig! Ben wel blij dat hij het gaatje opvult…mooi anders, maar met grote overlap. Veel draaiplezier!
    En ja al schrijvend ben ik er nog…

Reacties zijn gesloten.