mousique blijft groeien

Mousique blijft groeien. Inmiddels is Mathijs Schippers aka theiz, die eerder al een aantal gastbijdragen inzond, een vast redactielid geworden. Welkom Mathijs!

Nu heeft ook de legendarische Wim Boluijt (o.a. bekend van  Heaven) zijn naam aan ons nederig blogje willen verbinden. Deze week kun je de eerste bijdragen van zijn hand verwachten, vooralsnog als gastbijdrage. Welkom Wim, leuk dat je erbij komt!

11 gedachtes over “mousique blijft groeien

 1. Welkom, Wim! Ben benieuwd naar je bijdragen.:-) Sjonge… nog meer om bij te gaan houden. En ik besteed al te veel tijd aan dit nederig blogje.;)

 2. Zo! Dit hadden we een kleine 2 jaar geleden niet voorzien, deze groei. Maar wel erg leuk!

  Wim, welkom. Ik kan me je nog herinneren van Aktie en Bottomline en heb de Heaven ook wel eens in huis gehad. Heel leuk dat je ons komt versterken! En dat geldt natuurlijk ook voor Daan en Theiz!

 3. Wat ik vooral zo leuk vind is dat we hier zowel in breedte als in diepgang mee goeien. Welkom Mathijs en Wim. Ik zie uit naar jullie bijdragen!

 4. Nou, nou, legendarisch… En laten we het prachtige SI Magazine niet vergeten! Ook al weer jaren ter ziele.
  Dank jullie voor de warme en open ontvangst. * snif en snotter met zakdoek tranen van ontroering opvangen doet * 🙂

 5. Ja Wim, wij zijn hier wel van de superlatieven hoor! 😉
  En wat was ook alweer dat SI Magazine? Heeft dat met symfonische rock te maken? Of moeten we het ergens anders zoeken? Haal het maar gauw onder het stof der vergetelheid vandaan voor ons…

 6. Dank jullie voor het warme welkom, ik zal mijn best doen om geluiden uit andere hoeken dan jullie gewesn zijn te laten horen. Jullie voeden mij op aan kanten van de muziek die ik (nog) niet goed ken en ik zal dat bij jullie proberen. Dat is toch de bedoeling van dit blog 🙂

 7. Dat is wederzijds Theiz. Een beschouwing van de twee fraaie Buurmannen bijvoorbeeld. Maar ja, of het ervan komt? We zullen zien. Yevgueni al gehoord?

Reacties zijn gesloten.