15 gedachtes over “preview: Blaudzun, heavy flowers

 1. Om te beginnen: de allerbeste wensen, Peter. Zowel voor jou als voor mousique. Wat staat er in de planning? Vorig jaar is er een radio mousique bij gekomen, zelfs een interview gedaan. Dit jaar nog een festival? Ik ben benieuwd.;) Ik zal hier in ieder geval weer vaak te vinden zijn.
  Ook ik heb zin in de nieuwe Blaudzun. Dat belooft zeker wat. Maar uh….. wel met een ‘t’, Peter.

  • Ha, en Sigmund moet met een o, dat heb ik ook maar meteen aangepast. We zoeken nog een tekst corrector, Daan, iets voor jou? 😉

   Alle gekheid: er zijn geen concrete plannen voor 2012, in elk geval geen festival, denk ik. Wat wel leuk zou zijn is als er nog wat schrijvers bijkomen, dus als het je wat lijkt…

   Met Radio Mousique blijf ik voorlopig doorgaan, is leuk om te doen. Ik denk nog na over een mogelijkheid om de uitzendingen achteraf beschikbaar te maken voor diegenen voor wie vrijdagavond 19:00u een onhandig tijdstip is. Als je een goede tip hebt voor een manier om streaming audio aan te bieden.. ik gebruik nu soundcloud, maar dat is nogal bewerkelijk en heeft beperkte ruimte.

   • Schrijver bij mousique lijkt me leuk, Peter! Wordt er dan verwacht dat ik een bepaald aantal recensies in een bepaalde tijd schrijf. Ik weet namelijk niet of ik dat ga redden. Maar verder lijkt het me zeer tof.
    En anders tekstcorrector natuurlijk.;)

   • Elke dag een recensie natuurlijk. Ik verwacht wel wat terug voor mijn reeks kerstliedjes… 😉

 2. Ja Blaudzun! Het is raar maar waar, maar deze pathetiek kan ik dan wel weer heel goed hebben. Hij is een geweldige zanger, schrijft mooie liedjes en heeft een innemende persoonlijkheid. Dus laat maar komen dat album. Morgen op de Luisterpaal heb ik begrepen.

   • Ik ben toch wel benieuwd. Spijtig genoeg is de albumpresentatie in Tivoli reeds uitverkocht. De fanbase is er dus wel. Zelf ken ik Blaudzun niet zo goed, maar straks een stukje beter met dank aan de Luisterpaal!

 3. Ik luister at the moment het album, ik was al gecharmeerd van Blaudzun. Ik dacht er zelfs over om de single Flame on my Head Naatje’s Plaatje te maken, het equivalent van de single van de week/freakandel speciaal/megahit/alarmschijf/etc., maar het is uiteindelijk niet zover gekomen. Vooralsnog zijn Elephants en Flame on my Head de favorieten. Overigens is Blaudzun 1 van de artiesten van de 12van2012 (3voor12: http://3voor12.vpro.nl/nieuws/2012/januari/De-twaalf-van-3voor12-voor-2012.html )

 4. Nu al een voorproefje van het materiaal wat later op de 3voor12 site gaat komen: http://youtu.be/iRpbJMF_gKg Een mooie uitvoering van Flame on my head. Na een aantal draaibeurten op de Luisterpaal kan ik zeggen dat ik het album echt erg goed vind. Sfeer, kippevelmomenten, uithalen en rust op een mooie manier afgewisseld… ja, Blaudzun is er eentje waar we trots op mogen zijn als muzieklandje. 5. Respectievelijk Who Took The Wheel, Flame On My Head, Elephants van Blaudzun uitgevoerd in het radioprogramma 3voor12 (VPRO) op 3fm.

Reacties zijn gesloten.