gratis muziek: american songwriter sessions (noisetrade)

Terwijl de minister downloaden illegaal wil maken en de directeur van Buma/Stemra de leider van een corrupte boevenbende blijkt te zijn, bewijzen wij dat downloaden helemaal niet passé is.

In de categorie Gratis Muziek hebben we vandaag in de aanbieding: een alleraardigste verzameling singer/songwriter liedjes, met namen als Ron Sexsmith, Justin Townes Earl, Vetiver, Elizabeth Cook en Damien Jurado. Daar staan toch een paar gerenommeerde namen tussen, nietwaar. Ga snel naar de site en begin met downloaden. En vergeet niet die artiesten een fooi te geven.

(disclaimer: van elke gift komt gegarandeerd €0,0 in de zakken van Jochem Gerrits terecht)

Een gedachte over “gratis muziek: american songwriter sessions (noisetrade)

  1. Dank voor de tip! (eh info en niet als geld)

    Haha, ja dat Buma/Stemra is echt een boevenclub, de muziekmaffia. (Godfather stem) You give me money, I give protection (einde Godfather stem). Er is zelfs een tijd geweest dat artiesten een album in eigen beheer uitbrachten en Buma/Stemra ook daarvoor geld in rekening bracht als het op de radio kwam. En in de tijd dat Staalplaat nog bestond waren er diverse artiesten die dan lid waren, maar nooit een cent terug zagen. Dat vloeide rijkelijk naar de grote sterren…..echt walgelijk!

Reacties zijn gesloten.