radio Mousique

Inmiddels heb ik twee keer bij wijze van proef een show gedaan, vanaf nu zal ik standaard op vrijdagavond te beluisteren zijn van 19:00u tot 20:00u, op DFM radio. Leuk als je zo nu en dan eens komt luisteren; via de site kun je een stream kiezen (of klik hier voor de winmedia stream).

Mijn radioshow bevat altijd nieuwe en oude releases in de genre’s indie, singer/songwriter, postrock, ambient, soms wat wereldmuziek of ander verrassing. Een lekker eclectische mix dus. Ik probeer zoveel mogelijk live te mixen tijdens de uitzending. Op onze Facebook pagina publiceer ik vooraf de setlist. Als je onze FB pagina liked dan krijg je dat automatisch in je updates.

DFM is een internationaal alternatief radiostation, een fusie van diverse Nederlandse (zoals Radio 100) en buitenlandse pioniers. Leden en luisteraars zitten over de hele wereld, van Europa tot Amerika en Japan. Onze vaste reageerder en pop-professor Jan Willem heeft ook een eigen show op maandagavond (Senzor), dit doet hij al zo’n 15 jaar!

2 gedachtes over “radio Mousique

  1. Mooi initiatief, Peter! Als het even kan, stem ik af, luister en chat ik er even flink op los, want dat kan ook bij deze zender: lekker je commentaar geven bij een nummer, minstens net zo leuk als hier! Vooral ook als we het niet eens zijn 😉

  2. misschien een beetje moeilijke tijd voor veel potentiele luisteraars, vrijdagavond van 19:00u-20:00 maar ik had niet zo veel keus. alternatief was om 17:00u dat is helemaal niet te combineren met mijn gezinsritme.
    misschien wel weer leuk voor mensen die op kantoor moeten overwerken, kun je er een lekker troostmuziekje bij op zetten!

Reacties zijn gesloten.