re-issues Giant Sand / Howe Gelb

Liefhebbers van de gruizige americana folkrock van Giant Sand aka Howe Gelb opgelet: er is een reeks re-issues op komst, de kans om je collectie te complementeren; er zitten een paar zeldzame releases bij!

Onze collega’s van Kindamuzik wijden er een lezenswaardig achtergrondartikel aan.

Ter gelegenheid van dit heuglijke nieuws een kort optreden van Howe Gelb, die Chunk of Coal zingt in DWDD:

5 gedachtes over “re-issues Giant Sand / Howe Gelb

 1. Zo! Howe Gelb in DWDD!!! Voor een optreden van een minuut. Zijn er nog meer optredens in Nederland? Hij komt toch niet voor die ene minuut overgevlogen he?

  • Da’s volgens mij al maanden, maanden geleden. En als prinsesje Carice van Houten iets wil, dan geven paladijnen als Mathijs van N. haar haar zin. Die ene minuut blijft natuurlijk elke keer weer een aanfluiting. Maar goed, heruitgaves van Giand Sand lijkt me inderdaad heel goed nieuws. Zeker uit de tijd dat Convertino en Burns nog meededen (het latere Calexico).

 2. Nee het was ook niet ter gelegenheid van de Giant Sand re-issues, maar om die avonden die “muziekkenner” Carice mag organiseren te promoten. Howe Gelb kwam daar optreden met zijn Band Of Gypsies, waarmee hij eerder dit jaar het prachtige album Alegrías heeft gemaakt.

  • Als ze ons nou eens vroegen om zo’n avondje te organiseren, maar ik heb in ieder geval de ‘looks’ van Caricesje niet en ook niet de contacten.
   Dan moeten we het maar met ons blogje doen. Ook leuk!

   • sorry voor de verwarring jongens, het optreden in DWDD was niet ter ere van de re-issues, maar het feit dat ik dat filmpje hier heb geplaatst wel. en dat was weer om te laten zien dat een rasmuzikant en uberloser als Howe best salonfähig is, haha!

Reacties zijn gesloten.